torsdag 13. september 2007

Oliventre

~ ♥~

I dag kjørte jeg forbi Plantasjen og der sto det skilt at alle planter 1/2 pris... Og gjett hvem som måtte innom og kjøpe seg 2 stk. oliventrær..... pluss litt til ;)

~ ♥~

19 kommentarer:

elin1976 sa...

Grattis. Nabobutiken har også tatt sånne inn så i dag skal jeg ha meg et etter jobb. Tror ejg skal skal rive av noen grener å prøve å binde meg en bitte liten krans. Har alltid hatt så lyst på dette. Ønsker deg en fin fredag. Klem fra Elin:O)

linda sa...

Oliventrær er jo bare så fint. Så nå når "utesesongen" er over (i allefall i trøndelag) - er det jo kjempefint å ha de inne på kjøkkenbenken.

RedRobin sa...

Vil også ha!! :o)

Lottemor sa...

Hei!
Oliventrær til halv pris...?
Du er heldig du...
Ha en god helg.

åsemor sa...

Så koselig med oliventre, det var riktig så koselig på kjøkkenbenken din.
Ha ei fin helg ;)

Beathe sa...

Hm kanskje jeg må en tur innom plantasjen i dag;)
Passet godt på kjøkkenbenken, hvilket kjøkken har du, så kjempefint ut!
Ha en fin lørdag:)

Kreoline sa...

Nydelig tre, kjekt å få til halv pris, tror ikke jeg skal prøve meg, pleier å ta livet at det meste som heter planter i løpet av kort tid. Koselig kjøkken du har. Ha en fin søndag. klem fra meg.

Line sa...

det var da litt av et kupp å få tak i oliventrær til halv pris...heldiggris!!! jeg kjøpte meg et lite tre for et par uker siden...og nå har det begynt å miste blader, så jeg trenger virkelig noen stalltips for hvordan jeg skal stelle det! Gratulerer med Odd molly kjole :)

Hulda sa...

Så fine de var! Har også veldig lyst på et oliventre, eller to. :)Likte så godt den gamle benken din, fint pynta på den også, med lykter og lavendel.

Emmeline sa...

Tusen takk for utrolig koselige kommentarer på den nye bloggen min. Jeg har vært på plantasjen for å lete etter billige oliventrær, men tror nok at du var heldig med det tilbudet. Det var nok et trøndelagstilbud vil jeg tro! Uansett er det et veldig nydelig tre du har fått det, heldig var du med det!

Olstad sa...

Åhh så heldig du var tror jammen jeg skal ta en tur også det er jo helt fantastisk så gamle slike trær kan bli.

Artig at du hadde lest om oss i Kamille da... Ha en fin uke.

Anonym sa...

Så flotte! Det var jo eit røvarkjøp:0)Vanskeleg å stå imot slikt.

chatrine sa...

Heisann! Kolselig blogg du har:) Jeg titter litt rundt, og ønsker deg en flott dag!
Klem:)

Elaine sa...

Har inte fått med mig att det är salg på Plantasjen...det var ju dumt. Skulle gärna ha införskaffat ett nytt olivträd, de är så charmiga. Tog livet av mitt i vintras så det är ok att det inte kostar förmycket.
Ha det så fint!
Klem!

Flower Power sa...

Oliventrær er tingen, og så til halv pris da gitt!:) Kjøkkenbenken din ser jo så flott ut atte....
Klem:=)

Karna sa...

Hmmmmm da tror jeg det blir en tur til Plantasjen, har nemlig tatt livet av de oliventrerene jeg hadde...Takk for tips!

Gunhild, NO sa...

Koselig bilde. La jo merke til acanthus-lysestakene. De vet jeg at ikke er billige. Men kjempefine er de. Acanthus har fått nettbutikk. Visste du det?

Mia sa...

Olivträd som är så fina!

Unknown sa...

網頁設計 網路行銷 關鍵字廣告 關鍵字行銷 餐飲設備 製冰機 洗碗機 咖啡機 冷凍冷藏冰箱 蒸烤箱 關島婚禮 巴里島機票 彈簧床 床墊 獨立筒床墊 乳膠床墊 床墊工廠 產後護理之家 月子中心 坐月子中心 坐月子 月子餐 銀行貸款 信用貸款 個人信貸 房屋貸款 房屋轉增貸 房貸二胎 房屋二胎 銀行二胎 土地貸款 農地貸款 情趣用品 情趣用品 腳臭 長灘島 長灘島旅遊 ssd固態硬碟 外接式硬碟 記憶體 SD記憶卡 隨身碟 SD記憶卡 婚禮顧問 婚禮顧問 水晶 花蓮民宿 血糖機 血壓計 洗鼻器 熱敷墊 體脂計 化痰機 氧氣製造機 氣墊床 電動病床 ソリッドステートドライブ USB フラッシュドライブ SD シリーズ