torsdag 8. november 2007

Prinsessa..~ ♥~

Har ryddet og vasket rundt rommet til prinsessa i dag.

Hun selv var på skolen når jeg ryddet. Og det er egentlig like greit.. For da får man til å kaste ting og lagt bort noen leker.

Hun var jo så fornøyd når hun kom hjem og fikk se rommer sitt:)


~ ♥~

10 kommentarer:

Emmeline sa...

Jeg hadde også blitt kjempeglad om jeg kom hjem til dette ryddige og vakre rommet! Nydelig var det...:0)
Den lampen du viser under her har de en kopi av på Living. Den er visst ikke så dyr der, men jeg vet faktisk ikke hvor mye House Doctor sin lampe koster! Blir spennende å se om du får tak i en sånn. Lykke til!!

Elaine sa...

Ja så fick vi också göra när döttrarna var små, städa undan när de inte var hemma. Mina två hade en samlarmani utan dess like.....allt skulle sparas på. Glänsande tyggispapper, en fin pinne, kinderäggleksaker, Barbie utan huvud......m.m. Det roligast var att de aldrig saknade det man hade kastat.........
Din tjejs rum ser jättefint ut.
Ha en skön fredag!
Klem!

Anne sa...

Akkurat slik har vi det også her hjemme. Når sønnen er borte får jeg kastet endel (jeg kaller for søppel) uten at han ser det. ALDRI at han har savnet noen verdenes ting :-) i alle fall.

Nydelig rom, så lunt og trivelig med skråtak synes jeg.

Ha en fin fredag kveld.

Anonym sa...

Jeg la igjen en kommentar på innlegget under:)

[morgrethe] sa...

Så koselig.... jeg har en ryddesjau foran meg jeg også. Gamle tegnebøker, spill og diverse dill....puh... gruer meg. Men når jeg ser det fine og ryddige rommet hos deg, blir jeg litt mere motivert iallefall. Speider'n er en samler, og han ble så sint en dag fordi jeg kastet noen tomme sartie-esker....;-) Ha ei fin helg.

elin1976 sa...

Sånn pleier jeg også å gjøre. Ber jeg prinsessa om å rydde så gjør hun det men det blir bare slik "overflate" rydding. Så det er godt å få tatt det skikkelig en gang i mellom. Ha en fin søndag. Klem fra Elin:O)

MODERN COUNTRY sa...

Åå, så koselig det høres ut og stelle istand til jenta si :) Klart prinsessa blir glad for det? Koselig hjørne av rommet hennes.

Håper helgen har vørt hyggelig og varm. Ja varm sier jeg fordi her har det vært surt og veeeldig mye vind! Så mye vind at vi ombestemte oss og ble bare hjemme.
Du får ha en fin uke som kommer, varm klem (",)

ChatrinesLiving sa...

Så koselig rom jenta di har! Idyllisk liten krok under skrå-taket:)
Ha en fin mandag!
Klem:)

Silkeline sa...

Så nydelig jenterom da! Det er jo alltid topp å komme hjem til ryddig rom.....skulle ønske noen kunne rydde etter meg også jeg....hihi:)
Kjenner til problemet med kasting av leker. Når ungene var mindre tok jeg en skikkelig oppryddning, hvor jeg ga bort mange av lekene som jeg syntes de kunne kvitte seg med. Resultatet ble at jeg den dag i dag, 13 år senere, stadig får høre at de savner favorittlekene sine, og at jeg var så slem å gi bort akkurat de beste lekene. (selvfølgelig!) Sånn kan det gå....:)

Anonym sa...

Heisann:)
Er fremdeles uten internett, men fikk noen minutter på nettet nå når jeg er hos mine foreldre, utrolig deilig å "se" deg igjen, håper på internett i løpet av den nærmeste uken.....
Så herlig rom, tenker frøkna var fornøyd når hun kom hjem:)