fredag 4. mai 2007-♥-

Da er det dagen før den store konfirmasjonsfesten her i huset.. Legger inn noen bilder av gavebordet med skjorte, kose bamsen og de første joggeskoene. Tenk at han på 186 cm. har brukt den lille skjorta.. Minnene strømmer på når man tar frem klær og leker som de har brukt for lenge siden. Det er bare så synd at første skolesekken har blitt kastet.. Den hadde vært artig om vi hadde hatt. Den skulle jeg ha hatt hengende på en krok ved døra på dukkestua vår.. Eller klubbhuset som guttene våre kalte den.. Helt til nr.3 kom og det var ei jente da ble det dukkestue..
Men, men... da må jeg ile tilbake til forberedelsene!!

Ønsker dere alle ei riktig god helg!!


-♥-

4 kommentarer:

Hulda sa...

Så koselig å sette fram klær og sko fra han var liten. :) Husker mamma hadde et par av mine barnesko også, i min konfirmasjon. Hun hadde de til pynt på bordet.

Flotte puter du har sydd til benken, det så virkelig lekkert ut. :)

Anonym sa...

Så lekkert Anne Mette, kos med små sko og skjorte:)
Enda 2 år til vi har konfirmant her i huset, men akk så fort tiden går.....Ha en strålende dag i morgen, håper værgudene spiller på lag!

Anonym sa...

Dette blir kjempelekkert:) Og veldig morsomt med tidligere brukte klær og sko...Mange minner som strømmer på i en slik anlednig...LYkke til, og kos dere på festdagen:)

Heidi sa...

Vel overstått, fikk sånn etter-festen-følelse...åhhhh vel i havn.....!! Ha ei fin og avslappende uke!