onsdag 16. mai 2007


~ ♥~

I går fikk jeg vesken som Line har sydd til meg i min Postkasse! Og den var bare sååååå fin og lekker. Jeg gleder meg virkelig til å ta den i bruk.. Kommer nok til å bestille flere vesker fra henne. Hun er virkelig flink!!

~ ♥~

5 kommentarer:

elin1976 sa...

Vesken er fantastisk. Line kan vesker ingen tvil om det. Så koselig med barna på veskene. Blir veldig personlig og flott. Ha en flott dag:O)

Anonym sa...

Dette var bare en helt nydelig og personlig veske. Jeg har allerede sett den på Line sin side, og nå er den hos deg med din prinsesse på. Gratulerer! Må innrømme at jeg er veldig fristet til å få meg en prins og prinsesseveske hos Line jeg også. Ble enda mer fristet nå..-men jeg lurer litt på hvordan hun får dette bildet, sender du det på e-post eller?? Du må ha en deilig helg, kos deg masse!

. sa...

Hei Emmeline. Ja, jeg sender bilde over på mail til Line. Du kommer ikke til å angre vist du får henne til å lage ei veske til deg. Du får ha en fin Lørdag!!

MODERN COUNTRY sa...

Så flink Line er :) Er det ikke moro å få en slik flott gave!! Personlig og unik er den også. Det blir jo en eyecatcher i rommet og et vakkert minne i tillegg :)
Ha en hyggelig helg!!

Anonym sa...

Kjempe nydelig veske, beundret den hos Line....hun lager utrolig mye fint!