fredag 15. juni 2007

~ ♥~


I dag har det regnet og vært kaldt her, så ull genserene, regnjakka og støvlene til prinsessa kan man ikke legge bort selv om det er Sommer.

Selv om det er så som så med været om dagene, så må man jo handle litt sommerklær. Så får man bare vente på at sommeren kommer tilbake til oss her i Trøndelag. Som vanlig ble det også denne gangen prinsessa som fikk seg noe nytt... :)

Ønsker dere alle ei riktig god helg:)

~ ♥~

5 kommentarer:

Hem och Lycka sa...

Fina textilier! Ja, ibland när man står och funderar på om man behöver vantar på sig så kan man ju undra över den nordiska sommaren.. ;-)

elin1976 sa...

Vet akkurat hvordan det er. Jeg gidder ikke pakke bort alt av vinterklærne. Får alltid bruk for dem på sommeren uansett. 10 grader og stiv kuling. Helt normalt. Ha en fin kveld:O)

Interiørhuset sa...

slike tekstiler er det mange her i bloggverden som elsker,da jeg så dem tenkte jeg automatisk på Hulda...
Får håpe fin været kommer til dere snart igjen=)

Kreoline sa...

Regntøy og støvler er et must i dette landet, nytter ikke å pakke vekk selv om det er sommer. Nå har vi hatt fint noen dager her igjen, men nå har det begynt å regne igjen, så da kommer støvlene frem. Nydelige støvler forresten og klærne også. Ha en fortsatt fin helg. Klem fra meg.

Anne sa...

Kjære vene du. Det må være lokalt dette uværet, sol her nå, men ikke så varmt annet enn i sola. Ellers enig i at det ikke trengs å ryddes vekk :-) desverre. Ha en trivelig kveld.