fredag 28. september 2007

Høsten..

~ ♥~
I dag har jeg vært å gått meg en lang tur i dette strålende været.. Jeg blir heilt fascinert av alle de fine fargene som er ute i skogen nå.... Det er heilt utrolig og veldig fascinerende hvordan naturen skifter farge etter årstidene..


Håper bare at været holder seg slik i helga. For her i huset skal Pappaen her i huset ha med seg sine 2 gutter på Rypejakt.. Så da skal jeg og prinsessa kose oss hjemme..

Ønsker dere alle ei riktig strålende helg!!

~ ♥~

8 kommentarer:

Silkeline sa...

Nydelige høstbilder!
Naturen kan virkelig det med å lage flotte fargekombinasjoner:)

Ha en fin helg du og prinsessa. Kos dere:))

Tussaluso sa...

Nydelige høstfarger og bilder. Ha ei fin helg ilag med prinsessa.

Emmeline sa...

Nydelige bilder her på bloggen din. Nå er det en stund siden jeg har vært innom her skjønner jeg, for jeg måtte lese meg oppover for å bli orientert. Smykket ditt er bare lekkert, og den vinflaskeposen kunne jeg også ha ønsket meg. -Det jeg er meste imponert over at du kan betale for varene dine og glemme dem igjen? På IKEA, går det an???? Ler høyt for meg selv... imponerende.
Syns du hadde mange innlegg for å ha bloggtørke, hehe. Den er nok over nå tenker jeg! Ønsker deg en deilig helg, håper været blir fint!

elin1976 sa...

Høres koselig ut med hjemme alene helg.
Ønsker deg og prinsessa ei fin helg:O)

[morgrethe] sa...

Så fine bilder du har tatt. Flotte farger ja. Har hatt hjemme alene helg i helga jeg også, det skjer en gang i året, så den nytes. Ha ei fin uke.

Karna sa...

Nydelige høstbilder, håper dere har kost dere skikkelig!

åsemor sa...

Nydelige bilder ! Håper du og prinsessa har kosa dere i helga.

Hem och Lycka sa...

Å vilka vackra höstbilder, jättebra fotat! kram