torsdag 4. oktober 2007

Ny sofa..


~ ♥~



Her er det bilde fra stua vår. Vi har planer om å kjøpe oss ny sofa.. men vi har ikke bestemt oss heilt hvordan sofa vi skal ha.. Jeg mener at jeg ikke har bestemt meg ;))

Det jeg har bestemt meg for er at den skal være i Lin farge..


Likte fasongen på disse to sofaene..


~ ♥~

10 kommentarer:

elin1976 sa...

Elsker formen på den overste. Litt sånn amerikans feeling på den. Vil ha sånn i en lys farge. Ønsker deg en fin lørdag. Masse klemmer fra Elin:O)

Karna sa...

Jepp likte de to sofaene jeg også, har lyst på en slik i Howard stil, og da aller helst med mange løse trekk til.....finner ikke slike fine, som ikke koster skjorta....du får tipse hvis du finner noe fint!

GOD HELG!

Anonym sa...

Den øverste sofaen var nydelig, elsker formen og bena;)Nå nærmer vi oss klart for visning og det er helt herlig, i dag skal vi pusle litt rundt i hagen og pynte opp, håper regnet holder seg borte;)
Ønsker deg en fin søndag!

Emmeline sa...

Enig, begge de to sofaene var helt lekre... Jeg likte også veldig godt den øverste, men begge blir flotte i en stue. Linfarge er jo helt nydelig. Jeg planlegger også ny sofa--men med alle tenåringene som slenger seg ned etter skoletid, ofte opp mot ti stykker i stuen her når jeg kommer hjem så sukker jeg litt med tanken. Ny flott sofa, nja det varer nok ikke så lenge her hos meg desverre!
Lykke til med kjøpet, gleder meg til å høre hvordan det går!
Ha en fortsatt fin søndag.

Albertines verden sa...

Sofakjøp er ikke bare - bare, nei. Med små barn og ønske om lys sofa, endte jeg på IKEA, og kom hjem med Ektorp beige, og rød (til jul)Med pin-up is ned mellom seteputene og sjokoladekakefingre her og der, så har de trekkene gått noen runder i vaskemaskinen. Ha en super uke!

Hulda sa...

Blir nok fint med en lys sofa, vi har en som ligner veldig på den du viser der.

Flotte bilder du har lagt inn i det siste, likte veldig godt høstbildene dine.

Hem och Lycka sa...

Å vilken vacker bild från ditt vardagsrum! kram

Laila sa...

Vi har en Howard sofa. Ikke helt den samme som du har lagt ut bilde av. Vår selges på Bohus, og vi har nettopp bestilt stoler. De kommer om 3 uker. gGjett om jeg gleder meg?

Anonym sa...

Husker du hvor du kjøpte de hvite putene?
Er på jakt etter hvite putetrekk, men har ikke funnet noen enda...
Og

Anonym sa...

Takk for en interessant blogg