søndag 27. mai 2007


~ ♥~

Her er et av mine prosjekter i helgen ferdig... Her er før og etter bilder av konsollborde mitt. Det er egentlig et trancherbord fra IKEA. Grunnen til at jeg måtte gjøre det på denne måten var for at jeg skulle ha et konsollbord som var på 1,90. Og det var det veldig vanskelig og finne. Jeg ble veldig fornøyd selv :)



~ ♥~

8 kommentarer:

Anonym sa...

Skjønner godt at du ble fornøyd for dette ble jo veldig pent.
FOR en forandring... Du hadde jo laget et veldig fint stilleben også, dette må du være fornøyd med, det hadde jeg vært!

HildeS/Frøken Fryd sa...

Heisann.
Bordet vart kjempeflott,skikkeleg stilig.
Koseleg blogg du har.
Er det greit at eg linkar deg på bloggen min?
Ha ein fin kveld:o)

elin1976 sa...

Dette ble flott, du! Har sett slike bord på IKEA. De er mye finere hvite enn i tre. Det ble kjempeflott ho deg med bordet. Ha en fin mandag:O)

Anonym sa...

Så fint det ble...jeg har en slik "sjenk" i gangen her på kontoret, ser jo nå at den er myyye finere hvit...men tror ikke jeg orker begynne på flere malerprosjekter akkurat nå...

Veldig fine ting du har fått fra Molly's også....er så koselig med slike lykter!

Anonym sa...

så fint det ble da, hvitt er pent rett og slett;)

Anne sa...

Bordet ble 100% penere. Ikke mer og si om den saken. Kunne tenkt meg ett i gangen jeg, lasert i en litt mørk farge, men det var all jobbinga da...får se i løpet av sommeren.

MODERN COUNTRY sa...

OJ!! Det ble jo kjempeflott!!!Nydelige med de to lampene på hver side og bilde i modten :)
Vi har den samme ideen selv, bare da med garderobe skap. Har sett mange flotte furuskap, med fine former, men furu er ikke noe særlig. Så vi tenkte vi skulle male det i hvitt eller i en annen lys farge da. Det blir nok bra. For de antikke skapa jeg har sett på, uff, de er foooor dyre!!

Store Bea sa...

Takk for tipset om IKEA's trancherbord. Jeg har lett etter et selv. Jeg må legge siden din i favoritter, her var det så mye fint. Bea