lørdag 9. juni 2007


~ ♥~
-
Den siste uken har jeg malt 4 dører hvit :)
Jeg glemte å ta før bilde av dørene.. dessverre.. Vi malte de andre dørene i fjor sommer. Så nå tok vi dørene som er i kjelleren. Dørene blir jo så mye finere. Når vi bygget huset for 16 år siden så bygget vi et miljøhus, det skulle ikke være noen giftige materialer i huset. Så da var det panel i tak, vegger og gulv. Det er jo ikke vanskelig å forestille seg at man blir veldig, veldig lei av panel etter hvert som årene går. Nå har vi byttet ut mye av panelet på veggene til tapet/strie. Og malt alle tak og dører hvit. Gulvene har vi lagt parkett. Nå er det bare trappene fra kjelleren til loft som gjenstår. Jeg ser litt mørkt på å begynne og male trappa. Er litt redd for at det ikke skal bli bra. Har også vært inne på tanken og skifte ut trappa med nye, men med 2 trapper så blir det fort hundre tusen kroner.
Så jeg må nok bare male den ja. Så får vi se om det blir i år eller neste år.

~ ♥~

7 kommentarer:

Anonym sa...

Fire dører må jo være litt av en jobb! Det ble veldig fint, du trenger ikke før bilder for å se at det ble fint. Ble litt nysgjerrig på dette giftfrie huset ditt, vil det si at nå når du har malt så er det blitt forgiftet på en måte? Hmmm...
Nyt sol og sommer og lørdagskvelden!

. sa...

Emmeline: Vi behandlet panelet og gulvet med olje. Oljen gir ikke fra seg gasser som malingen gjør. Det vil si at matrialet som ble brukt innvendig her i huset er miljøvennlig. Som det så fint heter.

Anonym sa...

Oi, achei teu blog pelo google tá bem interessante gostei desse post. Quando der dá uma passada pelo meu blog, é sobre camisetas personalizadas, mostra passo a passo como criar uma camiseta personalizada bem maneira. Até mais.

Interiørhuset sa...

så vakkert du har det. De dørene ble kjempe fine.Å male trappen er virkelig en stor jobb,ta en titt innom balanse.no der har de masse flotte tips om hvordan man kan male trappen for å få vakkert resultat=)

Anonym sa...

Et giftfritt hus er ikke å forakte, syns det høres veldig fornuftig ut å satse på noe sånt. Vårt hus er malt med maling som sikkert er full av gift i mange strøk, men det er så trekkfullt så vi overlever vel uansett, hehe. Lykke til med trappemalingen. Skjønte du meldingen fra Rodrigo? I så fall er jeg imponert...

elin1976 sa...

Så fint det ble. Det kommer sikkert til å bli kjempeflott med hvit trapp. Bruk hvit gulvmaling som er laget for å tåle slitasje så går nok det bra. Gleder meg til å se. Ha en fin dag:O)

Anonym sa...

wow da er du jammen meg effektiv....har begynt å male en dør for et par måneder siden....men den har bare fått ett strøk...må skjerpe meg;)
Blir jo så fint med hvite dører!