fredag 1. juni 2007


~ ♥~

I dag har vi hatt besøk av Bolla pinnsvin i hagen vår. Og det har vi ikke hatt på mange år.. Det er jo et så søt lite dyr.~ ♥~

10 kommentarer:

Anne sa...

Koselig med besøk i hagen. Er mange år siden jeg har sett pinnsvin, pleide å ha besøk av pinnsvin her før, men ikke nå lenger. Ta godt vare på Bolla pinnsvin. Ha en fin kveld.

HildeS/Frøken Fryd sa...

Så koseleg å få besøk av Bolla Pinnsvin. For nokre å tilbake var det masse pinnsvinbesøk, men nå ser ein dei helst overkjørd på vegane, synd.
Flotte bilder:o)

Anne sa...

Nei, har du sett. trodde de var nattdyr jeg...?

Interiørhuset sa...

næmmen så søt den var da=) For ett hyggelig besøk! Her er det rådyr og ekorn som stadig er innom=) Ha en fin uke

elin1976 sa...

Så bra da kommer det ikke snegler eller huggorm hos dere. Her en kveld hadde jeg også ei lita førken spankulerende rund på plenen vår. De er såååå herlige. Ha en fin dag:O)

min sin lille tue sa...

Hei, så koselig blogg du har. Nusselige dyr de pinnsvinene, det er det lenge siden jeg har sett hos meg.

Anonym sa...

Her har ungene stått i kø for å se på bildene av Bolla Pinnsvin i din hage...Bolla har jammen draget på de yngre generasjoner. Utrolig søte bilder, pass bare på at du ikke får Salmonella for det har Bolla med seg i kofferten. Hils så mye og ha en fin kveld.

åsemor sa...

Så koselig å se piggsvin , det har jeg ikke sett siden jeg var ei lita jente:) Hvor er de blitt av egentlig?
Ha ei fin uke!

Hulda sa...

Så søt bolla pinnsvin. :) Vi har ikke de her nord.

Anonym sa...

Neimen såå koselig!!! Vi gikk tur søndag kveld og da så vi et :)
Vi hadde også et pinnsvin her hos oss for noen år siden, men etter at vi pusset opp ute og la stein ble det borte. Den var her tre år på rad. Den lå under trappa og sov, og en dag jeg kom hjem fra jobben så lå den foran trappa i sola, på rygg og sov. Jeg var snar å knipse bilder da! Utrolig skjønn!!!! :)