torsdag 28. juni 2007


~ ♥~

i dag har vi ikke hatt noe sol her i Trøndelag, så parasolen står plassert under tak...

men fin klestørk har det vært..

vi har ei prinsesse som er veldig glad i å sammle steiner.. Og noen steiner ble det i dag også..

~ ♥~

7 kommentarer:

Interiørhuset sa...

så koslig at din datter samler på litt steiner...husker jeg ogfså gjorde det da jeg var liten,jeg samlet vel også på skjell tror jeg...er flott når man kan tørke klær ute,de blir liksom så mye renere og friskere da=)

Lottemor sa...

Vi har heller ikke hatt sol i Bergen i dag. Mine 2 små på 5 og snart 3 samler på kvister og pinner... ikke alltid like kjekt å hente i barnehagen når de har en haug de har samlet og som de vil ha med inn i bilen... he he.

Anonym sa...

Ikke noe vær å skryte av hos oss trønderne, men det skal jo bli bedre om et par dager.Sitte ute å sy...det hadde jeg ikke tenkt på.Ser så koselig ut på verandaen deres,tenkte jeg skulle låne noen bøker på biblioteket for å finne inspirasjon til å oppgradere uteplassen.Mye fint å se rundt på bloggene.Masse fine bilder på bloggen din.Takk for den fine kommentaren!!

Hulda sa...

Så fine bilder du har tatt. Likte alle sammen. Fint med både lyskrona, klestørken og steinene. :)

Thea sa...

Så flott det bildet av stenene ble. Ingen sommer uten å tusle i fjæra.. Ønker meg nytt kamera jeg også. Mannen har lovet meg nytt, men ny tv er visstnok første prioritet hehe.. kos deg med det nye kameraet:) Thea

Anonym sa...

Så flotte bilder:)

Er på vei til å reise nå, ville bare ønske god sommer:)

Silkeline sa...

Samle stener ja...det gjør jeg også. Kan ikke gå forbi hvis jeg ser en sten jeg liker. Har en liten haug i hagen. Husker jeg gjorde det som liten også...:) Ha en god helg!