lørdag 30. juni 2007

~ ♥~


Jeg har egentlig ikke vært så veldig glad i pelargonia, men nå har jeg kjøpt meg to... Og jeg syns faktisk at det er en veldig fin blomst ;0) Og fargen ble selvsagt hvit..
~ ♥~

8 kommentarer:

Interiørhuset sa...

hehe ja fargene på blomstene hos oss bloggere går gjerne i hvitt. Det var ett nydelig bilde=)

elin1976 sa...

Nydelig:O)

Anonym sa...

Jeg har det på samme måte, er egentlig ikke så begeistret for denne blomsten (-litt sånn bestemor blomst..) men har også tenkt at jeg må forandre mening. Når jeg ser bildene her hos deg så er den jo bare nydelig. Kanskje jeg også må prøve denne...! Du må ha en fortsatt god helg det lille som er igjen av den!

Lottemor sa...

Eg har hatt det på samme måte som Emmeline, det har vært en bestemor blomst for meg også. Men denne våren har eg kjøpt meg flere, syns den er nydelig... som hvit da, he he!

Silkeline sa...

Litt bestemorblomst for meg også, men har brukt den mye ute. Har vært litt usikker på hvordan den vil trives inne, men hos deg ser den jo riktig så sunn og frisk ut!:) Skal jammen prøve en i karmen jeg også:)....for egentlig er den jo litt søt og yndig da...hmm...må nok i en blomsterbutikk i morgen...:)

Anonym sa...

Har ikke vært så begeistret jeg heller, men jeg merker at jeg blir påvirket av alle de fine bloggbildene av denne planten...er vel ikke lenge til jeg har en slik jeg også skal du se...

Utrolig fine bilder du legger ut, kjempe fint med slike nærbilder!

Line sa...

Jeg var heller ikke så begeistret for perlagonia før men nå er den en fast sommergjest i hagen min ;)

Hem och Lycka sa...

Gillade inte heller pelargoner från början men de är rätt fina har jag lärt mig nu.. ;-) Och helst vita ja!