søndag 12. august 2007

~ ♥~

Da er ferien over!!!

I morgen blir det til å våkne til vekkerklokka igjen..

Vi har hatt en kjempe sommer her, med masse fint vær og fine temperaturer.

Og for en som er veldig glad i vinteren så har tanken streifet meg her om dagen om ikke mange måneder så er vinteren her...Men først skal skal jeg bare nyte det som er igjen av sommeren og alt det fine høsten bringer med seg...

~ ♥~

11 kommentarer:

Rosépikene sa...

Hei, kikket innom og så nydelige bilder av lavendel... og litt lengre ned av roser, mine favoritter :-) Koselig blogg!

Anonym sa...

Jeg håper på en måned til med sommer. Kanskje litt optimistisk hehe, men det hadde vært deilig:) ikke store sommeren her på vestlandet hos oss.. Nydelig bilde med lavendel var det:)

Silkeline sa...

Så bra at dere har hatt en fin sommer!:)Lettere å møte vinteren med litt sol i kroppen:)
Blir fælt å våkne til vekkeklokka første dagen tenker jeg:)...men det er vel kanskje godt å komme i faste rutiner igjen etter ferien også?
Flott lavendel...det lukter så godt.
Ha en fin ny uke:)

elin1976 sa...

Ha en fin dag på jobben, da. Alltid godt å komme i rute igjen. Nå har jeg vært på jobb i en uke og uka har fløyet av gårde. Det har vært veldig kjekt å begynne å jobbe igjen. Klem fra Elin:)

Anonym sa...

Har gått glipp av innlegget under her jeg, synes gutterommet ble kjempefint, lyst og lekkert, tenker han trives godt der;)
Jeg har så smått begynt og jobbe igjen, men begynner ikke for fullt før om en uke, men uansett så er det alltid godt å komme i gjenge igjen;)Jeg håper vi får mange flotte varme dager enda, for jeg har ikke fått for mye sol på kroppen denne sommmeren akkurat!

Ha en fin uke:)

@afjo72 sa...

Velkommen tilbake fra ferie :o)
Høsten pleier også å være en nydelig årstid, så jeg for min del er ikke veldig lei over å se sommer'n forsvinne i det fjerne!

Flotte bilder du har tatt - rommet til 15-åringen ser jo knalltøft ut. :o)

åsemor sa...

Jeg tror vi kan være heldige som bor i et land med forskjellige værtyper i årstidene.Vi gleder oss og har forventninger til alle 4, og ofte har vi en favoritt. Min er høsten, det er deilig når ting roer seg etter en aktiv sommer, for da skal en ofte rekke alt på noen hektiske uker.
Heldig er han som har fått seg nytt rom, det ble skikkelig fint.
Ha ei fin uke :)

Anonym sa...

Ja sånn er det med sommeren.
Den går raskt mot slutten og så er det hverdag igjen, men godt det også. Du har så fin layout på denne bloggen. Nydelige farger og nydelige bilder..kjempefint!

Lottemor sa...

Lykke til med jobbing igjen. Skal faktisk bli hærlig med høst igjen.
Ha en fin uke.

Line sa...

ja ja det kommer like brått på etter hver ferie;) nydelig bilde forresten...synes faktisk at jeg kjenner den deilige lavendelukten helt hit

Elaine sa...

Jag har alltid tyckt om hösten. Jag ser fram mot mysiga kvällar framför öppna spisen, fantastiska höstfärger och vår sedvanliga tvåveckors tur till Kreta. ....
Fast jag hoppas fortfarande vi har några fina sommardagar i vente.
Klem!