lørdag 11. august 2007

~ ♥~

De siste dagene har vi pusset opp romme til vår andre prins på 15 år. Nytt gulv og nye vegger som vi har malt i fargen Latte. En lys og fin farge som vi har i flere rom i huset.

Tur til Ikea har det også blitt ;)
( det mangler en plakat inne i den ene ramma på veggen)


~ ♥~

4 kommentarer:

elin1976 sa...

Så koselig poden har fått det på rommet sitt. Det er alltid like spennende å de nye ideer og kreative løsninger. Får så lyst til å sette igang med enda flere opp pussings prosjekter men mannen har sakt stopp for en stund. Han kaver med å beise huset ferdig før regnet kommer. he he. Å jeg ja jeg går å diller inne med mitt. I dag har jeg skrevet med sjablong på veggen til prinsessa.
( akkurat som det var sååååå viktig sier mannen) Viktig nok! Nei nå skal jeg snart natti natti. Er trøtt- Har vært på jobb og i morgen skal vi på barselbesøk til ei jeg er tante til som fikk en gutt i dag. Ha en fin dag. Klem :O)

Anonym sa...

Så ryddig og rent og pent, med lyse farger og fine ting. Jeg blir også inspirert!!
Jeg pusset opp et rom til min
(snart) 15 åring i vår da han var konfirmant, og på et blunk hadde han flyttet inn alt rotet sitt og slengt det utover...
Jeg gav bare opp hele New England stilen som jeg var klar til å dekorere i, og tok ikke bilder til bloggen engang, hehe! Nå er jeg i gang med lillebroren sitt rom, og hvis jeg er kjapp rekker jeg kanskje et bilde eller to før det er dekorert med Manchester United på hver eneste centimeter! Kjempefint arbeid dette iallefall. takk for hilsen på bloggen min og riktig god helg videre til deg også!!

Anonym sa...

Alltid kjeket med nye rom. Tror nok ungene setter pris på det også:) lyseblått og vitt er en klassiker og ser så lyst og rent ut. Er hjemme i gaml leiigheten en tur mellom all malingen vår hehe:)

Anonym sa...

skulle skrive latte, men mannen viste meg en blåfarge som han likte samtidig så jeg skev samtidigog da skrev jeg blått hihi.. Har selv kjøpt latte til soverommet mitt:)