søndag 5. august 2007

~ ♥~


I dag har vi vært på sykkeltur. Vi fant noen markjordbær.. godt modne var de, men det gjør ikke noe for vår prinsesse.. For hun elsker markjordbær!!


~ ♥~

6 kommentarer:

Silkeline sa...

Markjordbær er godt ja!:) Flott med en bærtur....prinsessa ser ut til å trives. Flott sykkel har hun også:)
Ha en flott søndagskveld:)

Anonym sa...

Jorbær er noe av det beste man kan få på sommeren:)Ser ut som om dere har hatt en koslig tur:)

Hulda sa...

Så fine bilder du tar! Likte godt det første med sykkelen. Markjordbær så jeg også i skogen i helga. De er så fine å se på. :) Det så godt ut med kirsebær.

Anonym sa...

markjordbær er noe av det beste man kan spise, så glad som barna blir når de finner et bær eller to:)
Høres ut som dere har hatt en deilig tur, ønsker deg en flott uke;)

MODERN COUNTRY sa...

Heisann! Og velkommen hjem fra ferie :) Så deilig med ferie men også deilig å komme hjem igjen ikke sant? Har gått glipp av noen poster her ser jeg, ja tiden flyr!
Flott lysestake har du kjøpt deg, ønsker meg en sånn selv. Så en i Danmark i sommer men jegglmete helt å kjøpe den, det er jeg lei meg for nå! OG så deilige oppskrifter både for gulrotkake og ytrefilet :) Ja, jeg er ikke så flink til å bake selv men prøver noe av og til. Jeg er kanskje mer flink til å spise, hihi..Den gullrotkakeoppskriften skal jeg iallefall printe ut og prøve meg på og så kanskje jeg viser den i bloggen hvis resultatet blir bra, hehe..Så koselige bilder i din siste post, sykkel, eng og ei lita jente, skikkelig sommerbilder! Markjordbær er noe av det deiligste som finnes :) Du får ha en fin uke og husk at jeg glemmer deg ikke selv om det kan ta litt tid mellom hvert besøk, sender over en klem fra meg :)

Anonym sa...

Vakre vakre bilder, her var stemningen trolsk... Så koselig dere har det med markjordbær og alt! Jeg har gitt deg min stemme og nominert deg til en velfortjent pris... Du får titte innom og se!