fredag 23. november 2007

~ ♥~


Det snør, det snør tidde li bom... Jeg håper bare at det holder seg slik frem over nå.. Koselig med snø når man holder på med jule forberedelsene.

God helg til Dere alle sammen;)

7 kommentarer:

elin1976 sa...

.....det er det, det gjør tiddeli bom. Nå snør det mye mer enn før tiddeligbom og hutte meg tu.

Så kaldt det er tiddelibom.
Jeg kjenner det her tiddeligbom, jeg kjenner det på mine tær tiddelibom og hutte meg tu......


jeg klarte bare ikke å la være....God fredag:O)

Emmeline sa...

Skjønner jammen veldig godt at du ønsker å beholde denne snøen...for sånn julestemming som det var på dette bildet skal du lete lenge etter. HERRLIG,
Tiddeli bom og huttemegtu og riktig god helg:0)

Anonym sa...

det oser julestemning av det vakre bilde, kunne ønske det så slik ut her hos oss også, men her er det nok regn og vind.....Håper du får beholde snøen lenge;)
Ha en fin helg!

åsemor sa...

Den snøen kunne godt venta litt med å komme for mun del, skal kjøre over Dovre imorgen og er litt spent på føret. Men på tirsdag kan snøen bare komme :)
Ha ei fin uke!

MODERN COUNTRY sa...

Åh, noe så vakkert!! Det blir vel med bare drømmene her i gården. Bare regn og vind. Men temperaturer ned i 4 grader har vi fått, så kanskje vi også kunne få glede av denne hvite vakkerheten?

Ha en god uke!

Elaine sa...

I helgen fick vi första snön, det var sååå mysigt. Julmarknad var det här också och pysselhumöret var på topp. Nu ser jag fram till nästa helg då jag ska adventspynta med allt vad det innebär, sätta upp stjärnor, göra blomgrupper, ljuspynta ute och gå på våra vänners trevliga adventsfika.
Ha det så fint!
Klem!

Sea Angels sa...

I just love this photograph, it stopped me in my tracks, we never get snow, and I love it so much.
Thankyou xx
Lynn