søndag 24. februar 2008

pelargonia..~ ♥~

Jeg har nå tatt frem Pelargonier mine fra i fjor sommer. Det skal bli morsomt å se om jeg får det til at det kommer blomster på de igjen i år også.. Det hadde jo vært litt morsomt å greid det..
~ ♥~

6 kommentarer:

Tea Kristin sa...

Pelargonia er de aller fineste blomstene!!! :) Mine pelargoniaer har overvintret i stuevinduet, så nå er det vel på tide at jeg beskjærer dem litt - de har blitt lange og tynne i løpet av vinteren!!

Randi sa...

Så flink du er som klarer og ta vare på blomstene gjennom vinteren, den kunsten har jeg ikke lært meg ennå.

Ha en flott dag.

elin1976 sa...

Klart du får det til. Hadde klart å spare en men så døde den. Så nå så fort de kommer i butikken skal det handles som bare det:O)

Anne-Berit sa...

Det er spennende ja.Jeg har en i kjøkkenvinduet som jeg har store forhåpninger til,ser bra ut så langt,men man vet jo aldri.Lykke til med dine,og ha en flott onsdag:o)

Bestefars Verksted. sa...

helt enig med deg,det er så koselig å gjemme dem fra år til år !! Og spennende å se om de klarer seg......har noen,jeg også. Ha en fin uke :)

Astrids nr.2 sa...

Hei. Så flink du er da, som tar vare på blomstene dine. Jeg tror liksom at de er ferdige senhøstes jeg, og sender de iveg til hageavfall-mottaket.. Ser du har kjøpt det parafinlampe. Er den ny eller brukt? Du skjønner, mannen min restaurerer og kjøper og samler og fikser for andre - slike lamper. Vi har to akkurat makne, og de er veldig gamle.