mandag 14. mai 2007

~ ♥~

Har malt et skap vi har på stua brunsvart. Her er før og etter bilder. Syns skapet ble finere men jeg er ikke sikker på om det passer inn i stua vår. Det skal få stå slik noen dager så få vi se..


~ ♥~

9 kommentarer:

Heidi sa...

Morn,morn! Synes skapet ditt ble flott, det gjør seg med noen kontraster, går og lurer på kjøkkenbordet mitt, vil beise det mørkt men vet ikke helt......Ha en flott 17.mai!! Tror jeg må lenke deg om det er ok!?

Anonym sa...

Utrolig fint ble det, er fint med litt andre farger i stuen også...Kan bli litt mye hvitt hos meg...

Var et kjempe fint skap!

. sa...

Hei heigrim. Du må bare bare lenke meg. Det syns jeg bare er trivelig:0)

Anonym sa...

Å jo...det ble kjempefint.
Jeg har så mange hvite møbler at jeg har begynt å lengte etter noen kontraster.Dette skapet ble kjempefint, det må du bare la stå!!

elin1976 sa...

Skapet ble kjempeflott. Liker så godt kontraster med svart og hvitt. Jeg har vurdert å male vitrine skapet svart. Må tenke på det en stund til så fpr vi se. Har så mange planer som svirrerrr oope i toppen at jeg må sette meg ned å skrive dem ned i husbika. Skulle hatt gitt nesten alle møblene et nytt strøk med malign også. Man ser for slitasje på hvite møbler. Ønsker deg en flott dag:O)

karu sa...

den ble kjempe fin. har malt om noen av møblene mine også. det ble som å få noe nytt inn i hus

MODERN COUNTRY sa...

Skapet ble flott det, fint med svart og hvitt. Nå vet jeg ikke hvordan rsten av stua de ser ut så jeg vet ikke om det passer inn i helheten, men slik det står nå var fint :)

Anonym sa...

Flott skap.. :)fint med andre farger en hvit også: Liker at fargene bryter litt av her og der..

Thea sa...

Takk for koselig kommentar på bloggen min:) Tenkte jeg skulle legge til de bloggene som har inspirert meg til å lage min egen blogg, og sikkert ikke minst til å foortsette. hehe:) kan jeg legge deg til på listen min? Thea:)